پایگاه خبری وبدا

پایگاه خبری وبدا

امروز چهارشنبه ، 1404/02/03

سال 1403 ، جهش تولید با مشارکت مردم

پایگاه خبری و اطلاع رسانی وبدا (دفتر یاسوج)

مرکز روابط عمومی و اطلاع رسانی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی در راستای ماموریت سازمانی خود، همواره تمام توان خود را در امر اطلاع‌رسانی صحیح و شفاف به مردم به کار گرفته است. در بررسی سند چشم‌انداز 20 ساله کشور و برنامه‌های توسعه جمهوری اسلامی ایران، به نکات مهمی توجه شده که مبنای برنامه‌ریزی برنامه‌های روابط عمومی است. بیشتر بخوانید ..

یاسوج ، بلوار مطهری ، ستاد مرکزی دانشگاه علوم پزشکی یاسوج ، طبقه سوم ، واحد روابط عمومی

شماره تماس: 0743337251

مدیر مسئول : ذوالفقار دیودل

سردبیر : سیده سحر حسینی

دکتر مسلم شریفی، رئیس مرکز سیاستگذاری سلامت استان و دبیر ستاد دانشگاهی مقابله با کووید ۱۹، از برگزاری چهل و نهمین نشست ستاد دانشگاهی مقابله با کووید ۱۹ در دانشگاه علوم پزشکی استان خبر داد.

 چهل و نهمین نشست ستاد دانشگاهی مقابله با کووید ۱۹ در دانشگاه علوم پزشکی استان برگزار شد.


به گزارش روابط عمومی مرکز سیاستگذاری سلامت استان، رئیس دانشگاه علوم پزشکی استان، بیان داشت: روند کاهشی بیماری در استان متوقف شده و به یک وضعیت باثباتی رسیده ایم، البته در برخی شهرستان‌ها روند کمی افزایشی شده و اکنون استان سوم کشور به لحاظ ابتلا به کرونا هستیم و با این روند احتمال می‌رود  به زودی استان اول خواهیم شد.


دکتر پرویز یزدان پناه ضمن تأکید بر همکاری عمومی در کنترل بیماری، اظهار داشت: ترغیب مردم به واکسیناسیون از سوی ائمه جمعه، روحانیون، رؤسای شبکه های بهداشت و درمان، افراد ذینفوذ و تأثیرگذار محلی، مهمترین گزینه مقابله با کووید ۱۹ در وضعیت فعلی است.


دبیر ستاد دانشگاهی مقابله با کرونا نیز، گفت: فرماندهی واحد و عمل به دستورالعمل های و مصوبات این فرماندهی از لازمه های موفقیت در مقابله با کروناست، نه اینکه مصوبات را زمین گذاشته و مادام دنبال بیماری بدویم.


دکتر مسلم شریفی افزود: به همت دکتر بانشی، معاونت بهداشتی دانشگاه و دکتر موسوی زاده رئیس کارگروه اپیدمیولوژی، نقشه راه یک ساله مقابله با کووید ۱۹ را به زودی طراحی و تدوین خواهیم کرد.


مدیر درمان معاونت درمان در ادامه ابراز داشت: وضعیت باثبات و با تغییراتی اندک را در این ایام شاهد هستیم، بطوریکه تعداد مبتلایان کرونا این روزها، از ۱۹۰ الی ۲۲۰ نفر در نوسان بوده است.


دکتر وحید توانا اضافه کرد: کمیته های مختلف مقابله با بیماری از جمله؛ کمیته مرگ و میر ناشی از کرونا، کمیته عوارض جدی ناشی از واکسیناسیون پای کار هستند و به زودی کمیته علمی نیز راه اندازی خواهد شد و در شرایط بحرانی از نکته نظرات آنها بعنوان مرجعیت علمی مقابله با بیماری استفاده خواهیم کرد.


همچنین، معاون بهداشتی دانشگاه و رئیس مرکز بهداشت استان اظهار داشت: میانگین سنی مرگ و میر ناشی از کووید ۱۹، ظرف هفته‌های گذشته کاهشی بود اما هم اکنون این میانگین سنی افزایش یافته که این اتفاق ناشی از دو دلیل است؛ یکی اینکه افراد جوانتر ما نیز واکسینه و در برابر بیماری ایمن شدند و دوم سطح ایمنی بدن افراد مسن به دلیل اینکه آنها زودتر واکسینه شدند و مدتی از واکسینه شدن آنها می گذرد، پایین آمده است.


دکتر محمدمهدی بانشی،خاطر نشان کرد: اگرچه روند بیماری یک روند با ثباتی است اما در کل وضعیت خوبی نداریم چرا که هنوز ارتفاع موج فعلی کرونا از میزان ارتفاع خیز سوم بیماری بیشتر است.


 دکتر سید علی موسوی زاده رئیس کارگروه اپیدمیولوژی دانشگاه نیز میزان اثربخشی واکسن های مختلف بر مبنای آمارهای موجود را تحلیل و توضیحاتی را در این خصوص ارائه نمودند که مقرر گردید این تجزیه و تحلیل ها در یک کمیته تخصصی نیز در دستور کار قرار بگیرد.


به گزارش وبدا، این نشست با حضور دکتر مسلم شریفی، رئیس مرکز سیاستگذاری سلامت استان و دبیر ستاد دانشگاهی مقابله با کووید 19 و کارشناسان مرکز سیاستگذاری در سالن آفتابگردان دانشگاه و حضور ویدئو کنفرانسی معاونین دانشگاه و رؤسای شبکه های بهداشت و درمان شهرستان ها برگزار و راجع به وضعیت کرونا در استان، خیز احتمالی بعدی آن و مداخله برای مدیریت آن به گفتگو و تبادل نظر پرداختند.